OVER THE CHICKEN BAR

The Chicken Bar is sinds 2018 dé plek bij uitstek in het centrum van Amsterdam om te genieten van heerlijke kip van de rotisserie in een ontspannen ambiance. Naast deze specialiteit serveren wij Vleminckx friet, volgens velen de beste friet van Amsterdam, en tal van andere bijgerechten zoals gegrilde groenten, een frisse groene salade, koolsla, maïskolf en appelmoes.

CHECK MENU
About THE CHICKEN

Onze gigantische rotisserie is de blikvanger in het restaurant en is daardoor vanaf alle plekken goed te zien. Onze gasten kiezen een hele kip (42 OZ.) Of een halve kip (21 OZ.) Die rechtstreeks van de rotisserie wordt geserveerd. The Chicken Bar werkt alleen met kippen die op een speciale manier worden gepekeld, gemarineerd en langzaam gegaard voor bereiding op het draaispit. Hierdoor heeft onze kip een constante kwaliteit en is onze kip mals, sappig en puur van smaak.

CHECK MENU
MORE THAN JUST
Grilled CHICKEN

Naast gegrilde kip serveren we ook heerlijke pulled chicken taco's, chicken wings, chicken strips (graatloos), een kipburger en kalfs spareribs. Al onze gerechten zijn huisgemaakt volgens onze eigen unieke recepten.

Naast al deze heerlijke gerechten serveren wij natuurlijk ook mooie wijnen, smaakvolle bieren van de tap of bieren op fles, perfect opgediende gin tonics en heerlijke cocktails. Ons team is elke dag beschikbaar vanaf 13.00 uur. tot 23.00 uur (keuken sluit om 22.30 uur). Alvast in de stemming komen? Check nu onze Instagram en luister naar onze playlist op Spotify!